Je wekelijkse portie duurzame inspiratie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk deze mail in je browser

Beste lezer, 

Je werk kost veel tijd, dan is het fijn als je er plezier in hebt. Wij zeggen regelmatig dat we de allerleukste baan hebben die er is binnen ASN Bank. We werken samen met leuke, betrokken collega's aan het verduurzamen van Nederland en daar krijgen we heel veel energie van! Heb jij ook zo'n baan? Dan interviewen we je graag voor onze rubriek 'De duurzame baan van'.

Ben je hard op zoek naar een baan waar je duurzame impact kan maken? Bekijk dan de vacatures verder in deze mail. Veel werkplezier . 

Groetjes,

Maartje & Milou
p.s. Mail ons over joúw toffe duurzame baan via dit emailadres.

 
 
Tuinier
Actueel: De mooiste werkplekken in de natuur
Is de kamerplant naast het koffiezetapparaat alles wat je op een gemiddelde werkdag aan natuur beleeft? Dat kan beter! Haal een kop koffie én een frisse neus op deze mooie groene werkplekken in de natuur. Niet alleen voor een letterlijke afspraak búiten de deur, maar ook voor teamoverleg en brainstormsessies. En wat dacht je van werken vanaf een onbewoond eiland?
 

Vraag van de week: 
Maak jij duurzame impact met je werk?


 
 
 
Werk: waarmee je impact maakt
"Wat voor werk doe je?” Als je nieuwe mensen ontmoet volgt deze vraag al snel. Ben je dan blij met het antwoord dat je geeft? Past je baan nog wel bij je dromen en idealen? We kunnen allemaal onze kennis en talenten gebruiken om de wereld een beetje groener te maken.Vacaturebank Greenjobs is dé plek om je duurzame droombaan of stage te vinden

Of je nou een handige techneut, creatieve designer of kundige marketeer bent. Zo spotte we nu gave functies voor marketing & communicatieprofessionals bij
 de Nationale Duurzame Huizenroute, Veluwe Duurzaam of DeWarmteTransitieMakers. Zo werk jij straks mee aan de vergroening van Nederland!
 
 
Best gelezen: IJzerpoeder groene brandstof?
Stoppen we in de toekomst ook metaal ín de brandstoftanks van onze auto's en vrachtwagens? Volgens onderzoekers aan de TU Eindhoven is ijzerpoeder de emissievrije en circulaire brandstof van de toekomst. Niet voor niets werd het artikel waarin we uitzochten hoe dat precies werkt het best gelezen de afgelopen week. Want kunnen we dit op korte termijn realiseren, of is het een verre toekomstdroom?
 
 
Lifehack: 5 tips om slimmer (thuis) te werken
Het thuiswerken heeft de scheiding tussen privé en werk flink aangetast. Vroeger trokken we nog fysiek de kantoordeur achter ons dicht om de werkdag af te sluiten. Tegenwoordig klappen we de laptop dicht aan de keukentafel, en blijven de ongelezen e-mails nog in de lucht hangen. Wat zijn methodes om slimmer te werken en meer rust en ruimte in je hoofd te krijgen? We spraken met slim-werken expert Rick voor de beste praktische tips!
 
 
Ook goed om te lezen

 
 
Sla je slag: Subsidies voor startende ondernemers
Ben je nét je eigen bedrijf begonnen en kan je dus wel een steuntje in de rug gebruiken? Er zijn verschillende subsidies en regelingen voor startende ondernemers, maar je moet ze alleen wel even weten te vinden. Speciaal voor jou maakten wij een handig overzicht van de verschillende soorten financiele steun die je kan aanvragen

En ben jij een start-up die zich bezig houdt met duurzaamheid? Meld je dan aan voor de ASN Bank Wereldprijs! 
 
Wat vond je van deze nieuwsbrief
:-) :-(
 
 
zo maakt geld gelukkig | asn bank
Volg ons:
Instagram   Facebook   Mail   Youtube   Mail    
ASN Bank
Postbus 93514
2509 AM Den Haag
Je ontvangt deze e-mail omdat je je geabonneerd hebt op de nieuwsbrief van Voor de Wereld van Morgen, het platform van ASN Bank dat je inspireert om steeds duurzamer te worden.